16.09.2015.

Omron digitalni tlakomjeri za precizno mjerenje krvnog tlaka i srčanog pulsa

Kontrola krvnog tlaka predstavlja važan korak i doprinos prevenciji moždanog i srčanog udara te očuvanju zdravlja. Praćenjem krvnog tlaka kod kuće dobivamo točne vrijednosti baš kao i u liječničkoj ordinaciji uz smanjenje mogućnosti pojave sindroma bijele kute te uz mogućnost kontinuirane samokontrole. Istraživanja pokazuju da je praćenje krvnog tlaka kod kuće pomoglo u smanjenju rizika od srčanog i moždanog udara.


Naravno, važan je pravilan odabir tlakomjera. Tlakomjer prije svega mora udovoljavati kriterij preciznosti i mora biti klinički validiran.


Već više od 40 godina OMRON je prisutan u proizvodnji preciznih tlakomjera koji su često prvi izbor liječnika, ljekarnika, ali i korisnika širom svijeta. Pomaganje ljudima u prevenciji bolesti i očuvanju zdravlja središte je Omron vizije u razvoju zdravstvene tehnologije.


OMRON digitalni tlakomjeri, vodeći tlakomjeri u svijetu čiji je ekskluzivni uvoznik tvrtka Medikor d.o.o., pomažu u prevenciji kardiovaskularnih bolesti jer omogućuju iznimno precizno praćenje vrijednosti krvnog tlaka i srčanog pulsa te signaliziraju na moguću nepravilnost srčanog ritma ili na pojavu tzv. jutarnje hipertenzije. OMRON je uveo i inovativnu tehnologiju pametne manžete čija primjena osigurava točnost izmjerenih vrijednosti čak i u slučaju pogrešnog pozicioniranja manžete tlakomjera.


OMRON tlakomjere odlikuje dokazana reputacija visoke kvalitete i pouzdanosti, jednostavnost korištenja te napredna japanska tehnologija. Kvalitetnim značajkama OMRON tlakomjer će se savršeno uklopiti u svakodnevnu brigu za zdravlje.


Povodom Svjetskog dana srca OMRON, najugledniji proizvođač tlakomjera na svijetu, u razdoblju od 07.rujna do 30. rujna, odlučio je sve kupce modela tlakomjera OMRON M2 i M6 nagraditi s 10 posto popusta. Akciju potražite u Medikoru i svim ljekarnama.


Sve OMRON tlakomjere pogledajte na linku: http://medikor.hr/tlakomjeri/omron-tlakomjeri/

09.07.2015.

'Hello summer' torba za plažu i trening

Novo u Medikoru - torba za plažu atraktivnog dizajna s natpisom Hello summer. Torba ružičastog dizajna idealna je za plažu, ali i vježbanje ili kao torba za kupovin. Ima zip zatvarač i pripadajuću manju torbicu u kojoj se može držati mobitel ili novčanik.


Naručite svoju na:

http://medikor.hr/medikor-torba-za-plazu-hello-summer/

07.07.2015.

Ljetna akcija u Prodavaonicama zdravlja

Dragi naši kupci,

iskoristite LJETNI POPUST na odabrane proizvode u Medikor u drogerijama: Praška 10 i Nova cesta 52, Zagreb:


-10% popusta na odabrane OMRON tlakomjere i inhalatore

-10% popusta na OMRON dijagnostičku vagu i TENS

-15% popusta na sve RIO BEAUTY uređaje

-15% popusta na BEURER

+

Uz kupnju Spiru-Tein dijetnog obroka za 31 dan dobivate Medikor shaker gratis, a za kupnju iznad 1000 kn GRATIS Medikor torbu za plažu Hello summer.

Newsletter

Prijavite se na Medikor newsletter i prvi doznajte sve o aktualnim događanjima, najnovijim akcijama i posebnim ponudama za naše najvjernije kupce.