Kod odabira proizvoda te kompanija koje zastupamo vodimo se uvijek istim kriterijem, vrhunska kvaliteta bez kompromisa. Zato donosimo samo najkvalitetnije proizvode, renomiranih proizvođača.

OMRON Healthcare medicinski uređaji

OMRON je vodeća kompanija u svijetu u proizvodnji digitalnih tlakomjera te niza medicinskih uređaja za kućnu i profesionalnu uporabu. OMRON proizvode odlikuje dokazana reputacija visoke kvalitete i pouzdanosti, jednostavnost korištenja te napredna japanska tehnologija. OMRON tehnologija pruža pouzdana rješenja u području kontrole krvnog tlaka, inhalacije, tjelesne temperature i težine. Sjedište OMRON kompanije je Kyoto, Japan. OMRON tlakomjeri su klinički validirani te ih preporučuje Hrvatsko i Britansko društvo za Hipertenziju.

BEURER Health & Well-being

Beurer je njemačka kompanija s čak 95 godina iskustva u proizvodnji proizvoda iz područja zdravlja i wellnessa poput masažera,vagi te grijaćih proizvoda. Tijekom godina Beurer kontinuirano širi potfelj svojih proizvoda, oslanjajući se uvijek na inovaciju i pouzdanu kvalitetu. Beuer proizvodi dobitnici su brojnih nagrada za dizajn.

RIO BEAUTY uređaji za ljepotu

Rio Beauty je jedan od vodećih inovatora u području ljepote i osobne njege. Širok portfelj proizvoda čine uređaji za lifting lica i njegu lica i tijela. Korisnici Rio Beauty uređaja u kozmetičkim tretmanima sada mogu uživati u udobnosti vlastitog doma. Rio Beauty proizvodi koriste se diljem svijeta uključujući Europu, Bliski Istok, Hong Kong, Japan, Ameriku i Australiju. Sjedište Rio Beauty kompanije je Cheltenham, Velika Britanija.

VISIOMED

Visiomed je francuski lider u naprednoj generaciji elektroničkih medicinskih uređaja. Kompanija razvija i distribuira inovativne zdravstvene uređaje u raznolikom i rastućem sektoru samodijagnoze za medicinske svrhe i dobrobit. Inovativne proizvode za samodijagnostiku kao što su toplomjeri, tlakomjeri, pulsni oksimetri, vage, testovi za ovulaciju i trudnoću i sl. Visiomed u svom asortimanu ima i inhalacijske komore, uređaje za čišćenje dječjeg nosića, kao i setove za njegu beba te antiparazitske proizvode kao što je narukvica za odbijanje komaraca. Visiomed je danas prisutan u 35 zemalja svijeta.

SPIRU-TEIN shake za mršavljenje

SPIRU-TEIN je shake vodećeg američkog proizvođača dodataka prehrani Nature's Plus, sa sjedištem u New Yorku. Ovaj iznimno ukusan shake pomaže korisnicima izgubiti kilograme i održati željenu težinu. Utažuje glad nudeći ukusan, prirodan, vitaminima bogat napitak.

NOSEFRIDA aspirator

Mehanički aspirator NOSEFRIDA dobrodošlo je olakšanje milijunima roditelja diljem svijeta. Ovaj siguran i učinkovit proizvod pomaže djetetu da lakše diše kod prehlade i začepljenog nosa. Nosefrida je proizvedena i preporučena od strane specijalista za uho, grlo i nos u Švedskoj.

KINDERLUX aspirator

Aspirator Kinderlux električni je uređaj za vađenje sekreta iz nosića djeteta kod prehlade i začepljenog nosa. Vrlo je učinkovit i djeluje trenutno. Uz to je malen i praktičan te radi na baterije pa se može koristiti čak i kada dijete spava.

FRESCOPAD hladni gel oblog

Hladni gel oblog za djecu i odrasle koji odmah daje učinak hlađenja koji traje i do 8 sati. Idealan je za uporabu kod vrućice, migrene, zubobolje, nakon cijepljenja te za bilo koju situaciju u kojoj biste koristili običan hladni oblog.

PASTELLI dizajnerska medicinska odjeća

Profesionalna medicinska odjeća vrhunske kvalitete koja se ističe atraktivnim i modernim dizajnom. Izrađuje se u Italiji gdje se izradi svake kute pristupa s posebnom pažnjom.