Medikor u svom sustavu ima specijaliziranu prodavaonicu u Zagrebu, dvije ljekarne u Sesvetama te web trgovinu.

Prodavaonica na lokaciji Tratinska ulica 58, Zagreb najnovija je i najveća Medikor specijalizirana drogerija,a ujedno i jedna od najvećih prodavaonica medicinskih uređaja, ortopedskih pomagala te uređaja za masažu, ugodniji život i ljepotu u Zagrebu. Osim Medikor proizvoda ovdje se nalazi široka ponuda ortopedskih pomagala svih dobavljača . Pomagala na ovoj lokaciji možete preuzeti putem ovjerene doznake HZZO-a , a možete ih i kupiti. Također, u našoj prodavaonici i ljekarnama možete besplatno napraviti Medikor provjeru zdravlja: naše stručno osoblje provjeriti će vam krvni tlak, srčani puls, težinu , visinu te postotak masng tkiva u tijelu koristeći napredne OMRON medicinske uređaje.

Sve Medikor proizvode možete pogledati i kupiti putem našeg web shopa: www.shop-medikor.hr

Za stručne savjete, dostupnost i cijene naših proizvoda te usluge koje nudimo, molimo da nam se obratite putem dolaska u prodavaonicu, telefona ili e-maila.

Medikor specijalizirana drogerija:

Tratinska ulica 58, Zagreb

drogerija@medikor.hr

Tel: 01 3689 699


www.shop-medikor.hr


Radno vrijeme od 21.12.2020.

PON - PET: 08:00 - 20:00 h

SUB: 08:00 - 14:00 h

NED: zatvoreno


U subotu 03.04.2021. dućan radi skraćeno od 08:00 do 12:00 h


Web shop radi od 00:00 do 24:00h


Medikor ljekarna 1:

Zagrebačka 6, Sesvete

ljekarna.zagrebacka@medikor.hr

www.ljekarnemedikor.hr

Tel: 01 2059 925


Radno vrijeme:

PON - PET: 07:00 - 20:00 h

SUB: 7:30 - 15:00 h

NED: ne radi


Medikor ljekarna 2:

Trg Lovre Matačića 8, Sesvete

ljekarna.lovro@medikor.hr

www.ljekarnemedikor.hr

Tel: 01 2002 147


Radno vrijeme:

PON - PET: 07:00 - 20:00 h

SUB: 07:30 - 15:00 h

NED: ne radi

Više od 20 godina uspješnog poslovanja Medikor je zaokružio preuređenjem Medikor specijalizirane prodavaonice u Tratinskoj ulici 58 i novim konceptom u skladu sa svjetskim trendovima u zdravstvu i ljekarništvu donoseći moderan health store u kojem ćete se osjećati ugodno i posebno. Prodavaonica je podijeljena na nekoliko cjelina: zdravlje, bebe i djeca, ljepota, well-being, aktivan život i ortopedska pomagala, gdje svatko može pronaći nešto za sebe. Središnji dio prodavaonice zauzima onome po čemu je Medikor najbolje prepoznat – medicinski uređaji za kućnu uporabu najmodernije tehnologije i vrhunske kvalitete: OMRON tlakomjeri, inhalatori, toplomjeri, aspiratori samo su neki od niza proizvoda koji se ovdje mogu nabaviti. Podsjetimo – Medikor je generalni zastupnik za prestižnu japansku kompaniju OMRON Healthcare u HR već 20 godina. OMRON je vodeća kompanija u svijetu u proizvodnji digitalnih tlakomjera te niza medicinskih uređaja za kućnu i profesionalnu uporabu. OMRON proizvode odlikuje dokazana reputacija visoke kvalitete i pouzdanosti, jednostavnost korištenja te napredna japanska tehnologija.

Svi uređaji u Medikor prodavaonici prije kupnje mogu se i isprobati, a stručno osoblje će korisnike educirati o načinu njihova korištenja te vam preporučiti onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i potrebama vaše obitelji.

Novost u sklopu prodavaonice je i Medikor beauty kutak koji posebno oduševljava klijentice, a čini ga cijeli niz najmodernijih beauty gadgeta za anti-age, lifting lica, čišćenje lica, mikrodermoabraziju i anti-celulitne tretmane britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog Beurer. Uz svaki uređaj stručno osoblje preporučiti će vam i odgovarajuću kremu iz linije pharma kozmetike brandova Nuxe, Bioderma, Eucerin i La Roche-Posay.

U well-being kutku možete predahnuti i izmasirati se na shiatsu masažnim sjedalicama te odabrati masažer, dijagnostičku vagu, električnu grijaću deku ili masažni grijaći jastučić za opuštanje kod kuće. U baby dijelu zastupljeni su proizvodi za zdravlje i njegu djece od najranije dobi poput vrlo praktičnih Frescopad hladnih gel obloga za korištenje nakon cijepljenja, beskontaktnih toplomjera, aspiratora, baby vaga te brojnih drugih roditeljima vrlo korisnih pomagala.

U sklopu prodavaonice izdvojeno je i savjetovalište za zdravlje gdje na Medikor stanici za provjeru zdravlja stručno medicinsko osoblje mjeri vaš krvni tlak, glukozu, težinu i postotak masnog tkiva u tijelu, a u pripremi su i brojne radionice i edukacije vezane uz zdravlje i ljepotu.

U ponudi je i širok asortiman ortopedskih pomagala svih dobavljača. Pomagala možete preuzeti putem ovjerene doznake HZZO-a, a možete ih i kupiti.

Postprodajna usluga i zadovoljstvo kupaca od presudne je važnosti tako da je i servisna usluga za veći dio proizvoda dostupna u sklopu prodavaonice.

Cijelu ponudu Medikora možete pogledati i u sklopu web shopa:www.shop-medikor.hr